fbpx

Afvallen met een personal trainer nabij Amsterdam

Expert in kettlebell
Advies over leefstijl
Gediplomeerde trainers

Wil jij afvallen met de hulp van een personal trainer in Heemstede, dicht bij Amsterdam? Bij Girya Fit zijn we zowel gespecialiseerd in voeding als in beweging. Daardoor ontvang je bij onze gym vlak bij Haarlem de perfecte hulp bij het afvallen. Door gezonde gewoonten in je levensstijl op te nemen, behaal je het resultaat dat je wilt. Bovendien stellen wij de trainingen volledig op jou af, aan de hand van jouw doelen en planning. Zo profiteer je van persoonlijke hulp met afvallen.

Heb je vragen of wil je een gratis proefles?

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik merk dat mijn kracht toeneemt, leer ontzettend veel én het is ook nog ontzettend gezellig tijdens de training. De rit naar Heemstede meer dan waard!”
Marleen
Marleen Lemmens
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Hulp bij afvallen van een personal trainer

Bij onze sportschool ontvang je persoonlijke hulp met afvallen. Wij passen onze methode aan jou aan, zodat je gegarandeerd de resultaten bereikt die je wilt. Zo kun je bij ons verantwoord afvallen met de hulp van een personal trainer. Door te sporten met een personal trainer vergroot je de effectiviteit van je sessies terwijl je de kans op blessures verlaagt. Met onze persoonlijke hulp met sporten ga je zo ver als jij kunt. We halen er alles uit zonder dat je blessures oploopt. Als je met onze hulp wilt afvallen, profiteer je dus van een persoonlijke werkwijze. Wij zetten onze kennis van sporten en bewegen graag in om jou te inspireren om gezonder te leven, net als wij doen.

Over voeding

In onze studio ontvang je van ons als gediplomeerde personal trainer hulp bij het afvallen. Daarvoor is advies over voeding ook zeer belangrijk. Voeding en beweging staan namelijk nauw met elkaar in verband. Met onze certificaten zijn we bevoegd om jou persoonlijke hulp aan te bieden bij het afvallen. Kom sporten bij ons en profiteer van onze expertise als voedingsdeskundige voor hulp bij het afvallen.

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik ben sterker geworden, heb mijn lijf strakker zien worden en boek nog steeds progressie. Henri en Claire zijn echte professionals die mij op een hele prettige manier begeleiden!"
Marielle
Mariëlle Companjen
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Informeer naar onze trainingsmethode

Bij ons ontvang je hulp met afvallen in de vorm van persoonlijke tips over voeding in combinatie met fitness. Wij hebben namelijk verstand van beide onderwerpen. Wil jij afvallen met een personal trainer? Bel dan naar 06-27023932 of stuur een e-mail naar info@giryafit.nl en profiteer van een gratis proefles. Kijk voor de kosten van een personal trainer op onze website. We zien je graag bij Girya Fit.