fbpx

Afvallen met een personal trainer in Heemstede

Expert in kettlebell
Advies over leefstijl
Gediplomeerde trainers

Wil jij afvallen met de hulp van een personal trainer in Heemstede? Bij Girya Fit zijn we zowel gespecialiseerd in voeding als in beweging. Daardoor ontvang je bij ons in Heemstede, vlak bij Haarlem, de perfecte hulp bij het afvallen. Door gezonde gewoonten in je levensstijl op te nemen, behaal je het resultaat dat je wilt. Bovendien stellen wij de trainingen volledig op jou af, aan de hand van jouw doelen en leefstijl.

Heb je vragen of wil je een gratis proefles?

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik merk dat mijn kracht toeneemt, leer ontzettend veel én het is ook nog ontzettend gezellig tijdens de training. De rit naar Heemstede meer dan waard!”
Marleen
Marleen Lemmens
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Hulp bij afvallen van een personal trainer in Heemstede, dicht bij Haarlem

Bij onze sportschool in Heemstede helpen we je graag om af te vallen. Wij passen onze methode aan jou aan zodat je gegarandeerd de resultaten bereikt die je wilt. Zo kun je bij ons in Heemstede, vlak bij Haarlem, afvallen met de hulp van een personal trainer. Door te sporten met een personal trainer vergroot je de effectiviteit van je sessies terwijl je de kans op blessures verlaagt. Wij weten namelijk precies hoe ver je kunt gaan zodat we blessures voorkomen. Wij zetten onze kennis van sporten en bewegen graag in om jou te inspireren om gezonder te leven, net als wij. Kijk voor de kosten van een personal trainer op onze website.

Over voeding

In onze studio in Heemstede, dicht bij Haarlem, biedt onze personal trainer je graag hulp aan bij het afvallen. Daarvoor is advies over voeding ook zeer belangrijk. Voeding en beweging staan namelijk nauw met elkaar in verband. Kom sporten bij ons in Heemstede, nabij Haarlem, en profiteer van onze expertise als voedingsdeskundige voor hulp bij het afvallen.

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik ben sterker geworden, heb mijn lijf strakker zien worden en boek nog steeds progressie. Henri en Claire zijn echte professionals die mij op een hele prettige manier begeleiden!"
Marielle
Mariëlle Companjen
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Informeer naar onze trainingsmethode

Voeding en fitness zijn beide belangrijk voor een goed resultaat. Wij hebben verstand van beide onderwerpen. Wil jij afvallen met een personal trainer van onze studio in Heemstede? Bel dan naar 06-27023932 of stuur een e-mail naar info@giryafit.nl en profiteer van een gratis proefles. We zien je graag bij Girya Fit.