fbpx

Gediplomeerde diëtist in Heemstede

Expert in kettlebell
Advies over leefstijl
Gediplomeerde trainers

Zoek jij een diëtist die in Heemstede gevestigd is? Wij bij Girya Fit hebben de opleiding Voeding & Diëtetiek op Hbo-niveau afgerond waardoor we alles weten over een gezonde levensstijl. Wij helpen je graag met advies op maat. Op die manier zorg je beter voor je lichaam en bereik je eindelijk jouw ideale resultaat.

Heb je vragen of wil je een gratis proefles?

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik merk dat mijn kracht toeneemt, leer ontzettend veel én het is ook nog ontzettend gezellig tijdens de training. De rit naar Heemstede meer dan waard!”
Marleen
Marleen Lemmens
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Hulp van een diëtist in Heemstede

Eten is een cruciaal onderdeel van je leefstijl. Voeding versterkt of verzwakt bijvoorbeeld het effect van je sportsessies op je lichaam. Wij zijn opgeleid als diëtist, waardoor we in onze studio in Heemstede voedingsadvies kunnen geven. Met de juiste voeding en beweging val je af, wordt je sterker of leef je simpelweg gezonder. Wij implementeren deze gezonde levensstijl ook in ons dagelijks leven als sportief koppel. Als voedingsdeskundige geven we je advies en helpen we je om nieuwe eetpatronen vast te houden. Daarnaast kun je in onze sportschool in Heemstede terecht voor gerichte sportsessies met een personal trainer.

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik ben sterker geworden, heb mijn lijf strakker zien worden en boek nog steeds progressie. Henri en Claire zijn echte professionals die mij op een hele prettige manier begeleiden!"
Marielle
Mariëlle Companjen
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Maak online een afspraak

Zoek jij een diëtist in Heemstede? Boek dan een sessie bij Girya Fit voor een gesprek over jouw doelen en maak kennis met je gezellige trainers. Ben je geïnteresseerd in fitness? Profiteer dan van onze gratis proefles. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@giryafit.nl of door te bellen naar 06-27023932.