fbpx

Effectieve fitness vlak bij Haarlem

Expert in kettlebell
Advies over leefstijl
Gediplomeerde trainers

Girya Fit is een studio voor fitness in Heemstede, naast Haarlem. Tijdens onze sessies krijg je een-op-een les van een gecertificeerde trainer op basis van jouw doelen, lichaam en leefstijl. Daardoor krijg je bij ons fitnesscenter in Heemstede een uurtje voor jezelf in de drukke week. Nooit meer drukke sportzalen en doelloze sessies, maar een persoonlijke sfeer en effectieve trainingen.

Heb je vragen of wil je een gratis proefles?

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik merk dat mijn kracht toeneemt, leer ontzettend veel én het is ook nog ontzettend gezellig tijdens de training. De rit naar Heemstede meer dan waard!”
Marleen
Marleen Lemmens
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Fitness bij ons in Heemstede, dicht bij Haarlem

Wil jij sporten in de omgeving van Hoofddorp? Voor effectieve fitness kom je naar ons fitnesscenter in Heemstede, vlak bij Haarlem. Als gezellige, gediplomeerde trainers (en koppel) met een gezonde leefstijl zijn wij de aangewezen personen om jou te begeleiden bij jouw proces. Wij zijn gespecialiseerd in kettlebell personal training omdat je met de kettlebell zeer gevarieerde oefeningen kunt doen. Wij zijn een van de weinigen in Nederland die hiervoor gecertificeerd zijn. Bij ons ontvang je ook advies over je leefstijl en voeding zodat je jouw doelstellingen gegarandeerd haalt. Op onze website vindt je een overzicht van de kosten voor een personal trainer.

Persoonlijke sportsessies

Bij ons fitnesscenter in Heemstede maken we met jou een plan om jouw persoonlijke doelen te halen. Je gaat met jouw personal trainer aan de slag om fitter, sterker of slanker te worden. Onze sportlessen zijn volledig op jou gericht. Bij ons fitnesscenter in Heemstede heerst een persoonlijke sfeer. Je kiest zelf de muziek, de trainingen worden op jou aangepast en je plant zelf je afspraken met ons in. Daardoor blijf je gemotiveerd om te sporten. Als je kiest voor fitness bij onze studio in Heemstede, nabij Haarlem, zijn jouw sportsessies dus veel effectiever.

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik ben sterker geworden, heb mijn lijf strakker zien worden en boek nog steeds progressie. Henri en Claire zijn echte professionals die mij op een hele prettige manier begeleiden!"
Marielle
Mariëlle Companjen
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Neem contact met ons op en plan jouw sessies in

Of je nu sterker, slanker of fitter wilt worden, wij helpen je graag met een gezonde leefstijl bij ons fitnesscenter in Heemstede. Dankzij onze persoonlijke aanpak krijg je het resultaat dat jij wilt. Wil je het graag een keer uitproberen? Plan dan een gratis proefles fitness in bij onze studio in Heemstede, dicht bij Haarlem. Contacteer ons door te bellen naar 06-27023932 of door een e-mail te sturen naar info@giryafit.nl.