fbpx

Effectieve fitness vlak bij Haarlem

Expert in kettlebell
Advies over leefstijl
Gediplomeerde trainers

Girya Fit is een studio voor fitness in Heemstede, naast Haarlem. Tijdens onze sessies krijg je een-op-een les van een gecertificeerde trainer op basis van jouw doelen, lichaam en leefstijl. Daardoor ervaar je echt een uurtje voor jezelf in de drukke week. Nooit meer overvolle sportzalen en doelloze sessies, maar een persoonlijke sfeer en effectieve trainingen.

Heb je vragen of wil je een gratis proefles?

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik merk dat mijn kracht toeneemt, leer ontzettend veel én het is ook nog ontzettend gezellig tijdens de training. De rit naar Heemstede meer dan waard!”
Marleen
Marleen Lemmens
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Serieus aan de slag met fitness

Voor effectieve fitness kom je bij ons sporten in de omgeving van Hoofddorp. Als gezellige, gediplomeerde trainers (en koppel) met een gezonde leefstijl zijn wij de aangewezen personen om jou te begeleiden tijdens jouw proces. Wij zijn gespecialiseerd in kettlebell personal training omdat je met de kettlebell zeer gevarieerde oefeningen kunt doen. Wij zijn een van de weinigen in Nederland die hiervoor gecertificeerd zijn. Bij ons profiteer je ook van advies over je leefstijl en voeding, zodat je jouw doelstellingen gegarandeerd haalt. Op onze website vind je een overzicht van de kosten voor een personal trainer.

Persoonlijke sportsessies

Wij maken met jou een plan om jouw doelen te halen. Je gaat met jouw personal trainer aan de slag om snel vooruitgang te boeken. Bij ons heerst een persoonlijke sfeer, want onze sportlessen zijn volledig op jou ingericht. Je kiest bijvoorbeeld zelf de muziek, het niveau van de trainingen wordt op jou aangepast en je plant zelf je afspraken met ons in. Daardoor blijf je gemotiveerd om fitter te worden. Als je kiest voor fitness bij onze studio, zijn jouw sportsessies dus veel effectiever.

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik ben sterker geworden, heb mijn lijf strakker zien worden en boek nog steeds progressie. Henri en Claire zijn echte professionals die mij op een hele prettige manier begeleiden!"
Marielle
Mariëlle Companjen
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Neem contact met ons op en plan jouw sessies in

Wij helpen je graag fit te worden of te blijven. Dankzij onze persoonlijke aanpak en hoogstaande training krijg je het resultaat dat jij wilt. Wil je het graag een keer uitproberen? Plan dan een gratis proefles fitness in bij onze studio. Neem contact met ons op door te bellen naar 06-27023932.