fbpx

Persoonlijke gym in Heemstede

Expert in kettlebell
Advies over leefstijl
Gediplomeerde trainers

Bij onze gym in Heemstede krijg je persoonlijke aandacht zodat je jouw doelen behaalt. Wij stellen onze methode volledig op jou af. Je bespreekt eerst je leefstijl en je doelen met ons. Dan maken wij op basis daarvan een plan dat bij je past om het gewenste resultaat te behalen. Bovendien zijn er bij Girya Fit weinig andere sporters aanwezig, waardoor er een persoonlijke sfeer heerst. Dit maakt jouw sessies tot een ontspannend selfcare-moment in plaats van een verplichting.

Heb je vragen of wil je een gratis proefles?

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik merk dat mijn kracht toeneemt, leer ontzettend veel én het is ook nog ontzettend gezellig tijdens de training. De rit naar Heemstede meer dan waard!”
Marleen
Marleen Lemmens
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Bij onze gym in Heemstede heb je de ruimte

Bij onze gym in Heemstede ben je een-op-een met een personal trainer bezig. Er zijn bijna geen andere sporters aanwezig. Daarnaast zijn je sessies altijd ontzettend effectief, omdat ze zijn afgestemd op jouw doel en jouw leefstijl. We kunnen bijvoorbeeld aandacht besteden aan krachttraining als jij dat wilt. Als je geen specifiek doel hebt, kun je uiteraard alsnog bij onze gym in Heemstede terecht voor personal training dicht bij Hoofddorp. Doordat je begeleidt wordt door een professional, vergroot je de effectiviteit van je sessies en verklein je de kans op blessures.

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik ben sterker geworden, heb mijn lijf strakker zien worden en boek nog steeds progressie. Henri en Claire zijn echte professionals die mij op een hele prettige manier begeleiden!"
Marielle
Mariëlle Companjen
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Boek jouw sessie met een professionele trainer

Wil jij onder begeleiding van onze professionals sporten dicht bij Hoofddorp? Plan dan een gratis proefles in bij onze sportschool in Heemstede. Wij begeleiden je graag naar jouw persoonlijke doelen door middel van gezellige, effectieve sessies. Zoek contact met ons door een e-mail te sturen naar info@giryafit.nl of door te bellen naar 06-27023932. We hopen je snel te verwelkomen en onze gezonde leefstijl aan jou door te geven.