fbpx

Kettlebell gebruiken met een personal trainer

Expert in kettlebell
Advies over leefstijl
Gediplomeerde trainers

Wil jij met een kettlebell trainen onder begeleiding van een personal trainer? Bij Girya Fit in Heemstede geven we graag lessen met de kettlebell, zoals een HIIT-workout (High Intensity Interval Training). Daarmee combineren we het beste van HIIT met de kwaliteiten van de kettlebell. Wij zijn bij onze studio vlak bij Haarlem en Amsterdam zelfs gecertificeerd als personal trainer voor training met een kettlebell.

Heb je vragen of wil je een gratis proefles?

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik merk dat mijn kracht toeneemt, leer ontzettend veel én het is ook nog ontzettend gezellig tijdens de training. De rit naar Heemstede meer dan waard!”
Marleen
Marleen Lemmens
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Voordelen van de kettlebell in combinatie met een personal trainer

Je bereikt meer als je bij ons komt sporten nabij Hoofddorp. Met een kettlebell en de lessen van een personal trainer uit onze studio haal je het meeste uit je training. Wij zijn als sportclub gespecialiseerd in lessen met de kettlebell. De kettlebell is een dynamisch instrument waarmee je tijdens een HIIT-workout meerdere spiergroepen traint. Het is extra gewicht voor een intensere sessie, maar het is niet zo zwaar dat het je beperkt. Bij onze studio zijn we officieel StrongFirst SFG-1 Instructor. Dat houdt in dat we, als een van de weinigen in Nederland, gespecialiseerd zijn in lessen en training met de kettlebell. Als personal trainer passen we de training, met of zonder kettlebell, volledig aan jou aan. Wij vinden een persoonlijke sfeer namelijk belangrijk, zodat jouw sessie ook een moment van ontspanning is. Op onze website vind je een overzicht van de kosten voor personal training voor lessen met de kettlebell.

High Intensity Interval Training

Bij onze studio besteden we veel aandacht aan de HIIT-workout met kettlebell. Deze soort training bestaat uit korte, intense oefeningen met een korte herstellingsperiode. Als personal coach in Heemstede proberen we met de HIIT-workout met de kettlebell je hartslag hoog te houden. Dat heeft namelijk veel positieve gevolgen voor je lichaam, zoals een verhoogd metabolisme tot wel 48 uur na de sessie. Daarom zijn we bij onze studio vaak bezig met de HIIT-workout met kettlebell.

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik ben sterker geworden, heb mijn lijf strakker zien worden en boek nog steeds progressie. Henri en Claire zijn echte professionals die mij op een hele prettige manier begeleiden!"
Marielle
Mariëlle Companjen
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Maak kennis met onze trainingsmethode

Zoek jij een sportschool dicht bij Amsterdam waar je lessen met de kettlebell krijgt? Bij Girya Fit zijn we gecertificeerd als personal trainer voor de kettlebell. Je krijgt bij ons bijvoorbeeld een HIIT-workout met kettlebell om meerdere spiergroepen te trainen. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@giryafit.nl.