fbpx

Personal coach vlak bij Haarlem

Expert in kettlebell
Advies over leefstijl
Gediplomeerde trainers

Train met een gediplomeerde personal coach bij Girya Fit in Heemstede, vlak bij Haarlem. Bij ons is sporten inspanning en ontspanning tegelijkertijd. Doordat je zelf de muziek kiest en we de training op jou aanpassen, blijf je gemotiveerd. Bovendien boek je gegarandeerd voortgang dankzij onze methode op maat.

Heb je vragen of wil je een gratis proefles?

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik merk dat mijn kracht toeneemt, leer ontzettend veel én het is ook nog ontzettend gezellig tijdens de training. De rit naar Heemstede meer dan waard!”
Marleen
Marleen Lemmens
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Trainen met een personal coach

Bij onze studio train je met een personal trainer die zich aanpast aan jouw leefstijl, behoeften en doelen. Je ontvangt tips van ons als je personal coach om gezonder te leven en je doel te bereiken. Het maakt niet uit of je wilt afvallen, sterker wilt worden of je simpelweg gezonder wilt leven. Wij begeleiden je bij fitness op een manier die bij jou past en we hopen onze gezonde leefstijl aan jou door te geven.

Kenmerken van onze trainingsstijl

Bij onze sportschool in de buurt van Amsterdam heb je weinig te maken met andere sporters, omdat iedereen op afspraak traint met een personal coach. Dit zorgt voor een persoonlijke sfeer. Daarnaast zijn we beiden gespecialiseerd in personal training met de kettlebell. Dit dynamische instrument gebruiken we vaak tijdens je sessies. Bij ons kies je ook zelf welke muziek je wilt horen, zodat je optimaal presteert. Als je bij ons wilt starten, profiteer je van een gratis proefles om kennis te maken met onze stijl als personal coach.

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik ben sterker geworden, heb mijn lijf strakker zien worden en boek nog steeds progressie. Henri en Claire zijn echte professionals die mij op een hele prettige manier begeleiden!"
Marielle
Mariëlle Companjen
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Start bij ons met trainingen op maat

Met een personal coach van onze studio bereik je zeker jouw gewenste resultaat. Wil jij personal training volgen nabij Hoofddorp? Zoek dan contact met ons om je gratis proefles en kennismaking te boeken. Stuur een e-mail naar info@giryafit.nl of bel naar 06-27023932 voor meer informatie.