fbpx

Over ons

Ons verhaal & onze opleidingen

De eigenaren van Girya Fit personal training studio Heemstede: Claire & Henri Penners voor een plantenmuur.

Wie zijn wij?

Wij zijn Henri en Claire, sinds 2008 werkzaam in de fitnessbranche en sinds 2018 trotse eigenaren van personal training studio Girya Fit in Heemstede.

 

Een goede gezondheid komt neer op gezonde gewoontes. Wij houden van deze gezonde levensstijl en doen dagelijks aan wandelen, yoga, krachttraining, lezen en mediteren. Koken kan uiteraard niet ontbreken in dit rijtje want gezond eten is een van de belangrijkste gewoontes die er is!

 

Zo blijven wij gezond en fit en hopelijk inspireren wij jou om één of meerdere gezonde gewoontes van ons over te nemen!

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Een lesje met Claire vliegt voorbij, terwijl we gezellig de week doornemen zorgt zij ervoor dat ik onder andere squats, deadlifts en de farmers walk doe. High Five voor Girya Fit!"
Sylvia
Sylvia Michaëlis
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

OPleidingen

Het logo van de Hogeschool van Amsterdam.

Bachelor of Health

HBO opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam (2009-2013). Met een major in Health & Lifestyle en een minor in Sportpsychologie.

Het logo van de Amerikaanse StrongFirst organisatie.

StrongFirst SFG-1 Instructor

StrongFirst Girya level 1 opleiding in Parijs (2020) en Strong Endurance cursus in Vicenza (2018). Dé organisatie van Pavel Tsatsouline, grondlegger van kettlebell training wereldwijd.

Het logo van de Certified Personal Trainer opleiding van de National Strength and Conditioning Association.

NSCA-Certified Personal Trainer

Personal Trainer certificering van de Amerikaanse National Strength and Conditioning Association (2015). Hét keurmerk voor personal trainers in de Verenigde Staten.

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Henri biedt datgene wat in vrijwel elke sportschool ontbreekt: oprechte interesse en persoonlijke aandacht. Het individueel op maat gesneden programma biedt uitdaging én resultaat!"
Jeroen
Jeroen Verkerk
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Waarom personal training?

Waarom zou je €60 per uur betalen voor personal training als je ook voor €60 per maand naar de sportschool kunt? Omdat een sportschool:

Sporten bij ons is een moment van inspanning en tegelijkertijd ontspanning. Even opladen om daarna weer vol energie verder te gaan met je dag! 

Boek nu jouw gratis proefles!