Over ons

Ons verhaal & onze opleidingen

Henri

Al sinds 2008 ben ik met veel plezier werkzaam in de fitnessbranche. Ik hou ervan om mijn kennis over training en voeding met jou te delen en jou op die manier gezonder, sterker én fitter te maken.

Al jaren droomde ik van een eigen trainingsruimte en Girya Fit in Heemstede is de vervolmaking van die droom. Ik had het niet mooier kunnen wensen om dat samen met mijn prachtige vrouw Claire te kunnen doen!

Claire

Wat ik zo mooi vind aan Personal Trainer zijn is het helpen van mijn klanten beter voor zichzelf te zorgen —dat schiet er namelijk vaak bij in door ons drukke leven. Echter, gezond oud worden is hartstikke belangrijk! 

Sporten wordt vaak als een ‘moetje’ gezien, maar wij proberen het zo relaxt en gezellig mogelijk voor jou te maken. Hopelijk zie jij trainen dan niet meer als ‘afzien’, maar als een moment van ‘self-care’. Wellicht inspireert het je zelfs om ook buiten de les om gezonde keuzes te maken zodat je zelfvertrouwen en fitheid toenemen!

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Henri biedt datgene wat in vrijwel elke sportschool ontbreekt: oprechte interesse en persoonlijke aandacht. Het individueel op maat gesneden programma biedt uitdaging én resultaat!"
Jeroen Verkerk
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

OPleidingen

Bachelor of Health

HBO opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam (2009-2013). Met een major in Health & Lifestyle en een minor in Sportpsychologie.

Strongfirst

StrongFirst SFG-1 Instructor

StrongFirst Girya level 1 opleiding in Parijs (2020) en Strong Endurance cursus in Vicenza (2018). Dé organisatie van Pavel Tsatsouline, grondlegger van kettlebell training wereldwijd.

Certified Personal Trainer opleiding van de National Strength and Conditioning Association

NSCA-Certified Personal Trainer

Personal Trainer certificering van de Amerikaanse National Strength and Conditioning Association (2015). Hét keurmerk voor personal trainers in de Verenigde Staten.

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Een lesje met Claire vliegt voorbij, terwijl we gezellig de week doornemen zorgt zij ervoor dat ik onder andere squats, deadlifts en de farmers walk doe. High Five voor Girya Fit!"
Sylvia: "Een lesje met Claire vliegt voorbij, terwijl we gezellig de week doornemen zorgt zij ervoor dat ik onder andere squats, deadlifts en de farmers walk doe. High Five voor Girya Fit!"
Sylvia Michaëlis
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Wil jij strakker in je vel zitten in 2022?

Boek nu jouw gratis proefles: