fbpx

Personal training: de kosten bij ons in Heemstede

Ben je geïnteresseerd in een coach voor personal training en wil je weten welke kosten wij daarvoor rekenen bij ons in Heemstede? Op deze pagina vind je een overzicht van de kosten voor een personal trainer bij onze studio nabij Haarlem. Hoe vaker je per week een afspraak maakt, hoe voordeliger het tarief. Bovendien kun je bij onze studio vlak bij Haarlem ook duotraining volgen bij een personal trainer, waardoor de kosten afnemen.

Bij personal training zitten de kosten voor voedingsadvies inbegrepen, dus kom naar Heemstede

Je betaalt bij ons in Heemstede, nabij Haarlem, slechts één keer de kosten voor meerdere diensten die horen bij een personal trainer of coach. De kosten voor personal training bij ons in Heemstede zijn namelijk inclusief voedingsadvies. Daarnaast zijn de sessies zeven dagen per week in te plannen tussen 8:00 uur en 20:00 uur.

De kosten voor personal training bij ons in Heemstede gelden per sessie en zijn inclusief btw. Het is ook mogelijk om de factuur zakelijk te declareren als coaching.

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Claire heeft haar begeleiding precies op mijn wensen afgestemd. Niets teveel, geen onzin en binnen afzienbare tijd boekte ik resultaat!"
Brenda
Brenda Sarbach
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Duotraining

Bij onze sportschool in Heemstede, vlak bij Haarlem, kun je kosten voor een personal trainer of coach verminderen door samen te trainen. Train bijvoorbeeld gezellig samen met een vriend(in), familielid of partner voor een gereduceerd tarief per persoon. De kosten voor duotraining met een trainer bij ons in Heemstede, nabij Haarlem, zijn eveneens inclusief andere diensten die wij als personal coach aanbieden. Voedingsadvies is inbegrepen en deze fitness-sessies zijn ook zeven dagen per week tussen 8:00 uur en 20:00 uur in te plannen.

Tarieven zijn per sessie & per persoon en inclusief btw. Het is ook mogelijk de factuur zakelijk te declareren als coaching.

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik heb meer energie, voel mij fitter en merk dat hierdoor ook kleine pijntjes na zaalvoetbal verdwenen zijn. Daarnaast geeft Claire mij bruikbare adviezen om mijn eetpatroon gezonder te maken!"
René
René van den IJssel
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Waarom personal training?

Waarom relatief hoge kosten betalen voor personal training van onze trainer in Heemstede als je voor hetzelfde bedrag een maand naar de sportschool kunt? Omdat een sportschool:

Bij ons is sporten zowel inspanning als ontspanning. Na de sessie ben je weer klaar om er volop tegenaan te gaan. Daarom is je personal trainer of coach bij Girya Fit in Heemstede, nabij Haarlem, de kosten zeker waard. Bovendien vinden wij een persoonlijke sfeer zeer belangrijk.

Profiteer van een gratis proefles

Ben jij benieuwd wat voor training je precies krijgt voor de kosten van een personal coach bij ons in Heemstede? Wil je weten of een personal trainer bij ons in Heemstede, vlak bij Haarlem, de kosten waard is? Plan dan jouw gratis proefles in.

Je kunt effectiever afvallen met onze personal trainer in Heemstede. De begeleiding van een personal coach of trainer bij ons in Heemstede, nabij Haarlem, is de kosten waard. Contacteer ons door te bellen naar 06-27023932 of stuur een e-mail naar info@giryafit.nl.