fbpx

TARIEVEN

Personal training

Personal training is bij ons altijd inclusief voedingsadvies en is 7 dagen per week in te plannen tussen 8:00 en 20:00 uur.

Tarieven zijn per sessie en inclusief btw. Het is ook mogelijk de factuur zakelijk te declareren als coaching.

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Claire heeft haar begeleiding precies op mijn wensen afgestemd. Niets teveel, geen onzin en binnen afzienbare tijd boekte ik resultaat!"
Brenda
Brenda Sarbach
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Duo training

Train gezellig samen met een vriend(in), familielid of partner voor een gereduceerd tarief per persoon. Ook duo training is altijd inclusief voedingsadvies en 7 dagen per week in te plannen tussen 8:00 en 20:00 uur.

Tarieven zijn per sessie & per persoon en inclusief btw. Het is ook mogelijk de factuur zakelijk te declareren als coaching.

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik heb meer energie, voel mij fitter en merk dat hierdoor ook kleine pijntjes na zaalvoetbal verdwenen zijn. Daarnaast geeft Claire mij bruikbare adviezen om mijn eetpatroon gezonder te maken!"
René
René van den IJssel
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Waarom personal training?

Waarom zou je €60 per uur betalen voor personal training als je ook voor €60 per maand naar de sportschool kunt? Omdat een sportschool:

Sporten bij ons is een moment van inspanning en tegelijkertijd ontspanning. Even opladen om daarna weer vol energie verder te gaan met je dag! 

Boek nu jouw gratis proefles!