fbpx

Personal training nabij Hoofddorp

Expert in kettlebell
Advies over leefstijl
Gediplomeerde trainers

Voor personal training met een gediplomeerde trainer kun je terecht bij onze studio in Heemstede, vlak bij Hoofddorp. Wij hebben diepgaande kennis van sporten, voeding en gezondheid waardoor we jou uitstekend begeleiden naar jouw gewenste resultaat. Of je nu slanker, sterker of fitter wilt worden, wij helpen je met een methode die op jou is afgestemd. De sessies worden een moment om naar uit te kijken in plaats van een verplichting.

Heb je vragen of wil je een gratis proefles?

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik merk dat mijn kracht toeneemt, leer ontzettend veel én het is ook nog ontzettend gezellig tijdens de training. De rit naar Heemstede meer dan waard!”
Marleen
Marleen Lemmens
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Personal training met een gediplomeerde trainer vlak bij Hoofddorp

Wil jij sporten nabij Hoofddorp met echte resultaten? In onze studio stellen we een persoonlijk plan op dat voor jou werkt. Wij hebben de Hbo-opleiding voeding & diëtetiek gevolgd, we zijn NSCA-gecertificeerd en we hebben diverse andere certificaten behaald. Daardoor zijn wij als personal trainer bevoegd om je training, voedingsadvies en begeleiding te geven.

Training is een moment voor jezelf

Bij Girya Fit stemmen we de trainingen af op jouw leefstijl en je lichaam. Je bepaalt zelf hoe vaak je komt en welke muziek we opzetten. Wij geloven dat dit je beter motiveert en dat we daarmee de beste resultaten bereiken bij onze sportschool in Heemstede. Veel mensen nemen een personal trainer om af te vallen, maar je kunt bij onze studio nabij Hoofddorp ook terecht voor training om fitter te worden. Wij zijn uniek in ons veelvuldige gebruik van de kettlebell. Voor dit instrument hebben we zelfs certificaten behaald die weinig anderen bezitten.

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik ben sterker geworden, heb mijn lijf strakker zien worden en boek nog steeds progressie. Henri en Claire zijn echte professionals die mij op een hele prettige manier begeleiden!"
Marielle
Mariëlle Companjen
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Boek online jouw training

Wij helpen je graag om jouw persoonlijke doelen te bereiken, wat die ook mogen zijn. Met onze persoonlijke benadering stimuleren we dat je onze gezonde gewoontes overneemt. Wil jij de hulp van een professionele personal trainer in Heemstede? Bij ons profiteer je van een gratis proefles. Bel naar 06-27023932 of stuur een e-mail naar info@giryafit.nl.