fbpx

Een unieke sportclub in Heemstede

Expert in kettlebell
Advies over leefstijl
Gediplomeerde trainers

Girya Fit is een sportclub in Heemstede waar je persoonlijke begeleiding ontvangt. Je krijgt dus nauwelijks te maken met andere sporters. Bovendien krijg je advies op maat om jouw persoonlijke doelen te behalen. Of je nu voor duotraining kiest of je liever een-op-een les hebt, wij helpen je een gezondere levensstijl over te nemen.

Heb je vragen of wil je een gratis proefles?

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik merk dat mijn kracht toeneemt, leer ontzettend veel én het is ook nog ontzettend gezellig tijdens de training. De rit naar Heemstede meer dan waard!”
Marleen
Marleen Lemmens
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Professionele begeleiding bij onze sportclub in Heemstede

Bij onze sportschool in Heemstede ontvang je begeleiding van een gediplomeerde trainer. We stellen op basis van jouw sportverleden, leefstijl en doelen een trainingsschema op waarmee je gegarandeerd de gewenste resultaten behaalt. Je kunt bijvoorbeeld afvallen met een personal trainer. Wij zijn ook opgeleid als diëtist, waardoor we je bij onze sportclub in Heemstede kunnen adviseren over de gezonde eetgewoonten die wij zelf ook aanhouden. Je kunt ervoor kiezen om een-op-een met ons te trainen, of samen met een bekende voor een lager tarief per persoon. Ga daarom voor een personal trainer bij ons in Heemstede.

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik ben sterker geworden, heb mijn lijf strakker zien worden en boek nog steeds progressie. Henri en Claire zijn echte professionals die mij op een hele prettige manier begeleiden!"
Marielle
Mariëlle Companjen
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Daag jezelf uit en neem een personal trainer

Dankzij onze sportsessies op maat bereik jij je persoonlijke doelen. De trainingen zijn volledig op jou afgestemd, waardoor ze altijd effectief zijn én het niet meer als een verplichting voelt. Wil jij effectief fitnessen nabij Haarlem? Boek dan een gratis proefles bij onze sportclub in Heemstede. Stuur een e-mail naar info@giryafit.nl of bel naar 06-27023932.