fbpx

Effectief sporten dicht bij Hoofddorp

Expert in kettlebell
Advies over leefstijl
Gediplomeerde trainers

Kom sporten met onze trainers in Heemstede, vlak bij Hoofddorp. Tijdens onze sessies bepaal je zelf welke muziek je opzet en je plant zelf hoeveel sessies je per week wilt volgen. Daardoor wordt jouw sessie iets leuks in plaats van een verplichting. Daarnaast stellen we een plan op waarbij we rekening houden met jouw levensstijl en voorkeuren. Daardoor bereik je echt resultaten.

Heb je vragen of wil je een gratis proefles?

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik merk dat mijn kracht toeneemt, leer ontzettend veel én het is ook nog ontzettend gezellig tijdens de training. De rit naar Heemstede meer dan waard!”
Marleen
Marleen Lemmens
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Dé plek om op jouw manier te sporten in Heemstede, nabij Hoofddorp

Bij Girya Fit in Heemstede, dicht bij Hoofddorp, volg je persoonlijke sportlessen die je motiveren om te blijven sporten. Wij zijn gecertificeerd en opgeleid op het gebied van voeding en sport, waardoor wij de ideale personal trainers zijn om jou naar je persoonlijke doelen te begeleiden. Wij stemmen de trainingen volledig op jou af. We kunnen bijvoorbeeld werken aan krachttraining. Tijdens deze sessies maken we je sterker. Als je fitter wilt worden, richten we ons uiteraard op fitness. Bij onze sessies zijn bijna geen andere sporters aanwezig. Zo kun je optimaal presteren. Daarnaast kies je zelf de muziek uit die jou het meeste motiveert om alles uit jezelf te halen. Dat is onderdeel van de persoonlijke sfeer die een kenmerk is van onze sportschool.

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik ben sterker geworden, heb mijn lijf strakker zien worden en boek nog steeds progressie. Henri en Claire zijn echte professionals die mij op een hele prettige manier begeleiden!"
Marielle
Mariëlle Companjen
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Maak een afspraak en behaal jouw persoonlijke doelen

Wil jij weten hoe het is om te sporten bij ons in Heemstede, vlak bij Hoofddorp? Wij bieden een gratis proefles aan om kennis te maken met onze werkwijze. Wij werken bijvoorbeeld uitzonderlijk veel met de kettlebell. Maak online direct een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@giryafit.nl of bel naar 06-27023932 en plan jouw moment voor jezelf.