fbpx

Effectief sporten dicht bij Hoofddorp

Expert in kettlebell
Advies over leefstijl
Gediplomeerde trainers

Kom sporten bij Girya Fit in Heemstede, vlak bij Hoofddorp. Tijdens onze sessies bepaal je zelf welke muziek je opzet en je plant zelf hoeveel lessen je per week wilt volgen. Daardoor wordt sporten iets leuks in plaats van een verplichting. Daarnaast stellen we een plan op waarbij we rekening houden met jouw levensstijl en voorkeuren, zodat je echt resultaat boekt.

Heb je vragen of wil je een gratis proefles?

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik merk dat mijn kracht toeneemt, leer ontzettend veel én het is ook nog ontzettend gezellig tijdens de training. De rit naar Heemstede meer dan waard!”
Marleen
Marleen Lemmens
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Dé plek om op jouw manier te sporten

Bij ons volg je hoogwaardige sportlessen die je motiveren om te blijven sporten. Wij zijn gecertificeerd en opgeleid op het gebied van voeding en sport, waardoor wij de ideale personal trainers in Heemstede zijn om jou naar je persoonlijke doelen te begeleiden. Wij stemmen de trainingen volledig op jou af. We kunnen bijvoorbeeld werken aan krachttraining. Tijdens deze sessies maken we je sterker. Als je geen specifiek doel hebt, zorgen we voor gevarieerde fitness. Tijdens je sessie in onze studio zijn bijna geen andere sporters aanwezig. Zo kun je optimaal presteren. Bovendien kies je zelf de muziek uit die jou het meeste motiveert om alles uit jezelf te halen. Dat is onderdeel van de persoonlijke sfeer die kenmerkend is voor onze sportschool.

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik ben sterker geworden, heb mijn lijf strakker zien worden en boek nog steeds progressie. Henri en Claire zijn echte professionals die mij op een hele prettige manier begeleiden!"
Marielle
Mariëlle Companjen
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Maak een afspraak en behaal jouw persoonlijke doelen

Wil jij weten hoe het is om bij ons te sporten? Dan bieden wij een gratis proefles aan, waarmee je kennis kunt maken met onze werkwijze. Wij werken bijvoorbeeld uitzonderlijk veel met de kettlebell. Maak online direct een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie. Stuur een e-mail naar info@giryafit.nl of bel naar 06-27023932 en plan jouw moment voor jezelf.