fbpx

Persoonlijke sportschool in Heemstede

Expert in kettlebell
Advies over leefstijl
Gediplomeerde trainers

Bij onze sportschool in Heemstede heerst een persoonlijke sfeer. Daarin zijn wij anders dan andere sportscholen in de buurt van Heemstede. Als gecertificeerde trainers helpen wij je om jouw doelen te halen, wat die ook mogen zijn. Word fitter, sterker of slanker met gerichte oefeningen en een gezonde levensstijl.

Heb je vragen of wil je een gratis proefles?

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik merk dat mijn kracht toeneemt, leer ontzettend veel én het is ook nog ontzettend gezellig tijdens de training. De rit naar Heemstede meer dan waard!”
Marleen
Marleen Lemmens
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Bij onze sportschool in Heemstede behaal je jouw doelen

Bij andere sportscholen in de buurt van Heemstede ben je op jezelf aangewezen, waardoor je sessie niet altijd even effectief is. Je moet waarschijnlijk ook wachten tot er ruimte voor je is op de vloer of op een apparaat. Girya Fit is dé sportclub in Heemstede waar jij je doelen bereikt. In onze rustige zaal krijg je een moment voor jezelf in jouw drukke week. Bovendien zijn wij uniek met onze diploma’s voor trainen met de kettlebell. Met een personal trainer krijg je namelijk persoonlijke aandacht en blijf je gemotiveerd, omdat je steeds een afspraak maakt. Daarnaast zijn er tijdens onze sessies in Heemstede, in tegenstelling tot andere sportscholen in de buurt, bijna geen andere sporters aanwezig. Daardoor kun jij je focussen op je eigen fitness-sessie en hoef je nooit te wachten. Je bepaalt zelf hoe vaak je onze sportschool in Heemstede bezoekt.

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik ben sterker geworden, heb mijn lijf strakker zien worden en boek nog steeds progressie. Henri en Claire zijn echte professionals die mij op een hele prettige manier begeleiden!"
Marielle
Mariëlle Companjen
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Plan jouw gratis proefles in

Onze werkwijze is heel anders dan die van andere sportscholen in de buurt van Heemstede. Bij onze sportschool in Heemstede ontvang je namelijk professioneel en persoonlijk advies om jouw doelen te behalen. Wij willen jou inspireren om onze gezonde leefstijl over te nemen. Wil jij kennismaken met onze gym in Heemstede? Maak dan een afspraak voor een gratis proefles door te bellen naar 06-27023932 of via een e-mail naar info@giryafit.nl.