fbpx

Dé voedingsdeskundige vlak bij Haarlem

Expert in kettlebell
Advies over leefstijl
Gediplomeerde trainers

Zoek jij een voedingsdeskundige in Heemstede, in de buurt van Haarlem? Wij hebben een hbo-diploma in Voeding & Diëtetiek. Voeding en beweging zijn nauw met elkaar verbonden, dus je profiteert absoluut van onze expertise op dit gebied als je bij Girya Fit komt sporten. Bij onze vestiging nabij Amsterdam ontvang je professioneel advies over voeding, zodat jij jouw doelen kunt behalen. Zo hopen wij onze gezonde leefstijl aan jou door te geven.

Heb je vragen of wil je een gratis proefles?

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik merk dat mijn kracht toeneemt, leer ontzettend veel én het is ook nog ontzettend gezellig tijdens de training. De rit naar Heemstede meer dan waard!”
Marleen
Marleen Lemmens
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Gediplomeerde voedingsdeskundige

Wij zijn opgeleid tot voedingsexpert. Bij ons ontvang je zodoende deskundig voedingsadvies waardoor jij gezonder kunt leven. Dit is belangrijk als personal trainer, omdat voeding en beweging met elkaar in verband staan. Als je bij onze gym in de omgeving van Amsterdam een gratis proefles inplant, bespreken we als voedingsdeskundige jouw behoeftes en je doelen. Daarnaast meten we je gewicht, vetpercentage en spiermassa. Aan de hand daarvan krijg je van ons suggesties voor aanpassingen. Dankzij onze expertise als voedingsdeskundige krijg je een perfecte combinatie tussen de juiste eetgewoontes en effectieve fitness. Zo verrijk je jouw leefstijl met gezondere gewoonten, zodat je fitter, dunner en/of sterker wordt.

Aanhalingstekens voor reviews

Wat zeggen onze klanten?

"Ik ben sterker geworden, heb mijn lijf strakker zien worden en boek nog steeds progressie. Henri en Claire zijn echte professionals die mij op een hele prettige manier begeleiden!"
Marielle
Mariëlle Companjen
5/5
Aanhalingstekens voor reviews

Raadpleeg ons voor advies over voeding

Voor professioneel advies over voeding kom je naar Girya Fit. Bij ons krijg je een gediplomeerde voedingsdeskundige voor je die zelf ook gezond en sportief leeft. Wil jij graag een afspraak bij ons maken om te starten met gezond(er) leven? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-27023932 en zet die eerste stap naar een sportieve leefstijl.